Nyheder fra Østermark Grouting

Følg med, og se hvad og hvor i verden vi udfører projekter

Walney projekt - Aalborg, Danmark

Østermark Grouting A/S har afsluttet grouting af arbejdet, som blev udført i Aalborg i forbindelse med Walney projektet til det irske hav. Vi har nye projekter på vej og ser frem til at samarbejde yderligere med Bladt Industries A/S i 2018.

Læs mere

Nyt ansigt til salgsteamet

Østermark Grouting har pr. 01.02.2018 ansat Michelle Rounborg Brenøe som supporter til Thomas Bak. Michelle kommer fra en stilling som Internal Sales Support hos CeramicSpeed, og får hos Østermark Grouting ansvaret for at supportere Thomas i internationalt salg.

Ny Salgschef - offshore

Østermark Grouting A/S har pr. 1. marts 2017 ansat Niels Peter Andersen som salgschef. Niels Peter Andersen kommer fra en stilling som salgschef hos ITW. Han får ansvaret for offshore salg.

Østermark Grouting på vej mod Caribien

I marts måned tager et af Østermark Groutings teams til den caribiske ø Curacao for at udføre grouting af 5 stk. Vestas møller.

Projekt Walney – både i Danmark og UK

Østermark Grouting har fået opgaven med grouting af 40 stk. TP’ere i England for OSB og 47 TP’ere i Danmark for Bladt Industries . På billedet ses nogle af TP’erne på havnen i Aalborg.

Gazelle 2016

Østermark grouting er i 2016 blevet kåret som Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen. Ejergruppen ses her med diplomet.

August 2016 - Østermark på vej til Georgien

Østermark Grouting A/S har fået en ordre på grouting af 6 stk. Vestas vindmøller i Georgien. Til dette projekt bruges vores containerløsning, som indeholder alt udstyr og materiale til udførelse af jobbet. Denne løsning anvendes primært til jobs udenfor Europa.

Kontrakt i Canada

Østermark Grouting har tegnet kontrakt vedrørende projektet "Hebron" i Canada. Projektet udføres i august 2016 og januar 2017 med tilhørerende test for verifikation i Danmark.

DOF Subsea

Østermark Gouting A/S har indgået kontrakt med DOF Subsea i Norge vedrørende grouting af YME platform. Projektet igangsættes i 3. kvartal 2016

Sydafrika

Vi har i marts 2016 afprøvet nye produkter til højtemperaturstøbning i Nojoli Wind Farm, Sydafrika

Ny salgschef

Østermark Grouting har pr. 01.01.2016 ansat Thomas Bak som salgschef. Thomas kommer fra en stilling som Key Account Manager hos Fosroc, og får hos Østermark Grouting ansvaret for internationalt salg.

Etablering i UK

Østermark Grouting etableres i Storbritanien med ordrer til OSB (Off Shore Britain) og understøtning af onshore møller for Vestas Northern Europe.